“Mijn passie is mensen helpen”

Wie ik ben

Mijn naam is Irma van den Heuvel. Ik ben geboren en getogen in Westerhoven. Mijn ouders hebben altijd een agrarisch bedrijf gehad, waardoor hard werken mij met de paplepel is ingegoten. Sinds enige jaren woon ik met veel plezier op Loveren 10a in Westerhoven.

Na mijn middelbare school heb ik HBO-Rechten gestudeerd op de Juridische Hogeschool te ‘s-Hertogenbosch. Na het behalen van mijn diploma heb ik mijn studie Rechten vervolgd op de Universiteit in Maastricht. Daar ben ik afgestudeerd op de volgende Masters:

–    Nederlands recht, profiel Strafrecht, 
–    Nederlands recht, profiel Privaatrecht,
–    Forensica, Criminologie en Rechtspleging.

Na mijn rechtenstudie heb ik als jurist een aantal jaren gewerkt bij Arag-Rechtsbijstand met als vakgebieden arbeidsrecht, verbintenissen-/overeenkomstenrecht en sociaalzekerheidsrecht. Vervolgens heb ik de overstap gemaakt naar de advocatuur. Na enkele jaren bij een middelgroot advocatenkantoor in de Kempen te hebben gewerkt, besloot ik om voor mezelf te beginnen. Naast mijn werk bij Arag en later in de advocatuur heb ik de opleiding Managementwetenschappen met goed gevolg afgerond, evenals de mediationopleiding en Grotius arbeidsrecht (specialisatieopleiding).

Mijn passie is mensen helpen. Ik wil samen met jou bekijken wat de beste optie voor jou is en deze samen nastreven. Ik vind het belangrijk om open en eerlijk aan te geven wat de mogelijkheden, kansen en kosten zijn. Ik ben van mening dat jij met een eerlijk advies het best geholpen bent. 

Verder hou ik van de nuchtere, Kempische gedachte “doe maar gewoon, dan doe je al gek genoeg”. Ik werk graag samen op informele wijze en ik vind het belangrijk dat we als team optreden om het probleem aan te pakken.

Heb je een juridisch probleeem dat opgelost moet worden? Neem dan contact met mij op, zodat we samen kunnen kijken wat mogelijk is.